Ja näin. Taas on tullut kesä ja me Suomen kansa saamme taas valittaa auringosta juuri kun toivoimme, että se paistaisi. Ihminenhän ei ole milloinkaan täysin tyytyväinen, vai miten se oli?

Yksi Suomen kesän parhaimmista asioista on kuitenkin festarit. Niitä kun maassamme taitaa olla joka lähtöön ja melkein kaikkialla. Tässä juuri vähän aikaa Kouvolan Sanomista luin pientä listaa, johon tämän kesän festareita oli lueteltu ja alareunassa oli se tavallinen MitenSelviätFestareistaHengissä- ohje. Itse en ole kovinkaan kokenut festarikävijä, sillä ne keikat/festarit joilla olen ollut, pystyy laskemaan helposti kahden käden sormilla. Etupäässä odottelen Suomeen jotain mukavaa popahtavaa bändiä tai artistia. Jos vaikka se Justin Timberlake ilmestyisi kun oikein toivon.

Mutta ensi lauantaina, 7.6, Tampereella järjestetään taas Sauna Open Air- festaritapahtuma, joka kestää perjantaista sunnuntaihin ja esiintyjät ovat metal- ja rockpainotteisia. Itse olen lähdössä sinne erään hyvän ystäväni kanssa ja suunnitelma on selkeä: Selviä siitä hurmiosta hengissä! Menemme sinne lauantaipäiväksi, sillä silloin taitaa olla parhain tarjonta ainakin miedän makuumme: Sonata Arctica, Sebastian Bach ja Scorpions. Itse diggailen niitä kaikkia ainakin vähän, mutta kyllä Scorpions vie voiton! Kun taas kyseiseltä ystävältäni taitaa lähteä taju heti samalla hetkellä kun Mr. "Rokkikukko" Bach avaa suunsa. Niin no, en itsekkään voi vannoa, että selviäisin Scorppareista ilman mitään sen suurempaa mielenvajausta. Joten ihan varoituksen sana teille kaikille, jotka olette liikenteessä lauantai iltana reitillä Tampere - Valkeala.

~ Satsuki